2013-03-11 14:34:07• hírek • (x)

Nyílt nap a Netmusic School by Rolandnál

Március 12-én 12 és 18 óra között nyílt napot tartanak a megújult magán zeneiskolában.

Szatmárnémeti első és egyetlen magán zeneiskolája, a NetMusic School by Roland nyílt napot szervez 2013 március 12-én az iskola székhelyén, Szatmárnémetiben, az Independenței sugárút 14A szám alatt, a DANA Kereskedelmi Komplexum első emeletén.

Ezzel egy időben a NetMusic School by Roland magán zeneiskola felavatja legújabb tantermeit is, amelyek a megye legmodernebb ilyen típusú termei lesznek. Az érdeklődőket szeretettel várják, hogy kipróbálják a bemutatott hangszereket és további információkat kapjanak az induló tanfolyamokról is.

Azokat, akik szeretnék elmélyíteni zenei tudásukat, felkészült tanárok várják: gitár (klasszikus, elektromos és basszus), zongora és szintetizátor, dob, lemezlovas és ének szakokon. Az oktatáshoz a legmodernebb hangszereket használják fel.

Az év elején a NetMusic School by Roland karöltve a vidéki polgármesteri hivatalokkal elindított egy projektet, amelynek keretein belül az iskola tanárai vidéki településeken vezetik be a helyi gyermekeket a hangszerek rejtelmeibe.

A NetMusic School by Roland magán zeneiskola a NetMusic cégcsoport tagja és az egyetlen romániai zeneiskola, amelyik rendelkezik a világ egyik legnagyobb prémium hangszereket gyártó cég oktatási módszerével. A NetMusic Erdély legnagyobb hangszerkereskedése és raktára, ezzel a névvel 2010 óta van jelen a szatmárnémeti piacon, de több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a hangszer-kereskedelemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: